Menu

Program 1a ELEMENAT ZEMLJA

(Seminar Telurologije & Energetskih Nauka)

Rila – netaknuta, kao iz vremena kada je nastala… planina u čije su se sve veće šupljine smestila lednička jezera, koja kao dragulji ukrašavaju i bitno obogaćuju svu ostalu postojeću lepotu celokupnog ambijenta. Blizina čuvenog Rilskog manastira doprinosi toj zadivljujućoj lepoti celine, koju Rila nudi pogledu putnika namernika. Na ovom posebno snažnom akupunkturnom mestu, uz pomoć elementa Zemlja, upoznaje se vibratorni identitet naše planete, njeni ritmovi energije i njena autentičnost.

 

BUGARSKA – Rila

Polazak: Maj / Jun 2015

Prevoz: Autobus

 

Dan 1 – Okupljanje učesnika putovanja na platou Sava centra u 23:00h. Polazak ka Bugarskoj u 23:30h, noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima.

 

Dan 2 – Dolazak u Borovec u jutarnjim satima, smeštaj u hotel. Slobodno vreme za šetnje, odmor i rekreaciju. U popodnevnim satima zajednička meditacija na element Zemlja. Večera, noćenje.

Zemlja je materica, štiti, udomljava, daje život, ona je čuvarka života. Na simboličnom planu, sila Zemlje je ‘materia prima izdvojena iz voda’; ona omogućava oplodnju.”

“Elemenat Zemlja, za uzdizanje ciklusa, donosi stabilnost, ravnotežu, osećaj pravde, radosti prirode, poštovanje tradicija.“ 

 “Traite de Tellurologie, Theorie – Pratique”

 D. Didier

 
 

Dan 3 – Doručak. U prepodnevnim satima poseta Rilskom manastiru. Ovaj jedinstveni kompleks nalazi se na 1150m visine i predstavlja jednu od najvećih pravoslavnih svetinja. Pod zaštitom je UNESCO-a kao svetska kulturna baština. Na povratku, pauza za osveženje i ručak u lokalnom restoranu. U popodnevnim satima zajednička meditacija na elemenat Zemlja u harmoniji sa čulom ukusa… Početak seminara Energetskih Nauka. 

Večera, noćenje.

Dan 4 – Doručak. Seminar Energetskih nauka. 

Živimo u svetu energija – vidljivih i nevidljivih. Uglavnom smo u njihovoj službi iako nemamo svest o tome. E.N. (Energetske nauke) nas upoznaju sa povezanošću Lica i Naličja kao i svake naše ćelije sa svakom ćelijom univerzuma… Upućuju nas u to kako se sile univerzuma manifestuju u našem svakodnevnom životu. Posebni ključevi i tehnike E.N. daju prave odgovore i rešenja da se na lak način može živeti u skladu sa sobom i okruženjem. 
Večera, noćenje.
  • meditation and yoga practicing at sunset
  • lake the eye, rila, bulgaria
  • 4e31a822-5854-4822-8b59-51897904511a
 
 

Dan 5 – Doručak. Odlazak na Rilska jezera. Sedam Rilskih jezera spadaju u najpoznatije prirodne atrakcije Bugarske. Ova jezera glacijalnog porekla smeštena su ispod planine Rila u regiji Danskija. Svako od sedam jezera je dobilo ime po obliku na koji podseća, pa je tako najviše jezero Suza, a najdublje Oko. Sva Rilska jezera su medjusobno povezana prirodnim kanalima, a koliko ćemo jezera posetiti zavisi od duhovne i fizičke kondicije grupe. Osveženje i ručak u nekom od planinskih domova. Povratak u hotel, večera, noćenje.

 

Dan 6 – Doručak. Slobodno pre podne, polazak za Beograd je oko 12:00h a dolazak u kasnim večernjim satima. 

KRAJ PROGRAMA.

Cena: 249 €

U ovu cenu je uključeno samo ono što je programom predviđeno: hotel, transfer, izleti i navedeni obroci. Sve što programom nije obuhvaćeno smatra se ličnim troškom.