Menu

Program 3 ELEMENAT VAZDUH

(Seminar Feng-Shui Sadašnjeg Vremena)

Krit – na raskrsnici 3 kontinenta, zapljuskuju ga talasi 3 mora. Ovo pretežno planinsko ostrvo sa blagom mediteranskom klimom je i najveće ostrvo Grčke. Bogato je mnoštvom rtova i uvala ali i dugim peščanim plažama, planinskim masivima, klisurama i kanjonima. Bezbroj mitova i legendi utkanih u kritsku istoriju, čine da on odiše magijom viševekovnih tajni u čije otkrivanje ulazimo kroz spoznaju elementa Vazduh.

 

Grčka – Krit

Polazak: Maj / Jun 2015

Prevoz: Avion

 

Dan 1 – Okupljanje učesnika putovanja na aerodromu NT 2 sata pre poletanja. Čarter let Beograd – Krit. Dolazak u Chaniu, transfer do hotela sa 3 *, smeštaj, večera, noćenje.

 

Dan 2 – Doručak, slobodno pre podne za kupanje i sunčanje, a u popodnevnim satima zajednička meditacija na elemenat Vazduh.  

Večera, noćenje.

Vazduh duva, čisti, destabilizuje, čupa, ogoljuje, uništava… kao sve nekontrolisane sile. Ali ova sila može da bude i meka, da miluje i da nas uzdiže. Ptice su posebno u harmoniji sa ovom silom i otelotvoruju je. I ostale životinje su, po svom čulu njuha, u harmoniji sa ovom silom koja im omogućava da identifikuju svet oko sebe i da se prepoznaju… Metal je pod-sila koja se udružuje sa Vazduhom i Vatrom da bi bio iskovan. Tada prima oblik koji mu se daje putem energije svesti, koju simbolizuje voda. Vazduh/Metal je “most spajanja” koji omogućava prelazak Vatre u Vodu…“

“Feng-Shui & jardins de lumières”

D. Didier, J.F. & C. Mermillod

 
 
Dan 3 – Doručak. Seminar Feng-Shui Sadašnjeg Vremena. 
Novo učenje  poznatog Feng Shui koncepta evropski arhitekti su prilagodili potrebama savremenog življenja. Jednostavno i lako nudi konkretna uputstva, kako da se u dom ili u radni prostor unese harmonija za sve prisutne. Kroz osnovne prirodne elemente, kroz jedinstvo oblika, boja, materijala, mirisa, zvukova i uz pomoć polu-dragog kamenja, lepota, kao svež vazduh ispunjava pozitivnom energijom domove i radne prostore. To je Feng Shui Sadašnjeg Vremena. 
Večera, noćenje

  • Planet Earth
  • seagull flying over the sea
  • Boat. Agios Nikolaos. Crete

 
 

Dan 4 – Doručak i nastavak Seminara sa pauzama za ručak i osveženja. 

Večera, noćenje.

 

Dan 5 – Doručak. Završni sati Seminara. 

U popodnevnim satima  meditacija na elemenat Vazduh, u harmoniji sa čulom mirisa. 

Večera, noćenje.

 

Dan 6 – Doručak. Slobodno pre podne za kupanje i sunčanje. U popodnevnim satima zajednička poseta manastiru Arkadi. Povratak u hotel, večera, noćenje.

 

Dan 7 – Doručak. Slobodno pre podne za kupanje i sunčanje. U popodnevnim satima odlazak u grad Retimno. Slobodno vreme za individualne potrebe. Povratak u hotel, večera, noćenje.

 

Dan 8 – Doručak. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. 

KRAJ PROGRAMA

 

Cena: 349 € + avio prevoz

U ovu cenu je uključeno samo ono što je programom predviđeno: hotel, transfer, izleti i navedeni obroci. Sve što programom nije obuhvaćeno smatra se ličnim troškom.