Menu

Pismo urednice

Dragi putnici, avanturisti, istraživači,

IMG_5176Turizam kakav poznajemo i koji smo sledili do sada, više nije dovoljan. Odavno nas ne odmara i ne zadovoljava da odletimo u drugi grad, da se smestimo u hotel i da po ceo dan ležimo na plaži sa pauzama za 3 obroka i par užina. Postalo je neophodno da aktivno učestvujemo u našim godišnjim odmorima, da umesto turista postanemo avan-turisti, da odemo tamo gde možemo da doživimo pozitivnu unutrašnju promenu, gde možemo da proširimo vidike da bi se starom životu vratili sa novim idejama.

Sledeći tu ideju vodilju osnovan je Vibe Club kao neprofitno udruženje koje okuplja članove i sve zainteresovane oko humanističkih, naučnih, ekoloških i turističkih projekata, seminara i radionica, koji su u skladu sa duhom vremena u kojem živimo. 

Koncept turizma koji se nudi je nastao kao plod 25-godišnjeg iskustva, kako kroz aktivan rad u turizmu tako i radom na samospoznaji. Nebrojene avanture svesti i deljenje istih sa hiljadama ljudi širom sveta je podstaklo osnivanje Vibe Club-a kao nerazdvojne kopče izmedju: 

– turizma kao ljudske potrebe za otkrivanjem lepota naše planete i uživanja u njima, i    

– raznih tehnika energetskog i vibratornog rada koje omogućavaju da naše najdublje Biće zaista bude u kontaktu sa sobom, svojim čulima, svojom autentičnom realnošću.

IMG_4896Dakle, u ponudi su programi putovanja sa seminarima i radionicama na posebno odabranim mestima u skladu sa idejom o Univerzalnom Svesnom Čoveku. Svaki od programa je zamišljen da na kreativan i harmoničan način odgovori na različita pitanja i izazove koji stoje pred čovekom današnjice, sa namerom da putem praktičnih metoda pojedinac razvije sopstvene ključeve u pokretanju svesne samospoznaje. 

Teme seminara se odnose na večne nepoznanice u istraživanju ljudskog duha, a predloženi programi nas vode u otkrivanje 6 elemenata prirode i 6 stvaralačkih sila koje su zajedničke za sva Bića planete.

Prateći univerzalni ritam današnjice, Vibe Club, posreduje izmedju organizatora boravka u izabranoj zemlji i članova kluba koji učestvuju u odabranom programu, kao i u izboru predavača koji dolaze iz raznih krajeva sveta da bi podelili svoja saznanja i vodili seminare.

U ime Vibe Club-a i svih njegovih saradnika, sa zadovoljstvom vas pozivam da krenete sa nama u ovu avanturu svesti, da iz ponude izaberete one programe koji su u afinitetu sa vašim stremljenjima i interesovanjima, da bi na 6 posebno izabranih lokacija, tokom 7 različitih seminara, i 8 aktivno organizovanih dana, podigli vibratorni nivo vaših Bića i otkrili lepotu vašeg unutrašnjeg pejzaža.

Uz osmeh dobrodošlice, 

Vesna Jelić 

urednica

Vibe Club“, Srbija

 
 
 
 
 • Serene young woman with arms outstretched doing yoga in the dese
 • Tur and rocks
 • Candles light.
 • Taormina town landscape.
 • Serene young woman with hands together in prayer pose in the de
 • meditation and yoga practicing at sunset
 • 4e31a822-5854-4822-8b59-51897904511a
 • Planet Earth
 • 雲の階段
 • griechisches kloster auf athos
 • gocce sospese-1